Izrada Sajtova Beograd Od 10€/mesečno - Profesionalna Izrada Sajtova

Pravljenje Sajtova Optimizovanih Za Google

Izrada Sajtova

Optimizacija Sajtova

Izrada sajtova i SEO Optimizacija - Zašto da izaberete baš nas? Sjajno pitanje! Ukratko odgovor bi bio zato što u izradi sajtova imamo iskustva više od 30 godina, zato što imamo najbolje cene izrade sajtova, zato što je izrada web sajta zasnovana na responsiv web dizajnu mobile friendly u cilju kreiranja web sajtova savremenog izgleda koji se brzo učitavaju i zato što Vaš web sajt prave profesionalni grafički dizajneri i programeri, stručnjaci za SEO optimizaciju sajta koji su posvećeni samo Vama. Zato što se u izradi web sajta najviše trudimo da zadovoljimo svaki Vaš zahtev. Osim izrade web sajta sa velikim zadovoljstvom možemo da Vam ponudimo i niz drugih usluga u cilju napretka Vašeg biznisa kao što su internet marketing, oglasavanje i reklamiranje na Google, Facebook-u, Instagramu po najpovoljnijim cenama, zatim grafički dizajn i štampa reklamnog materijala. Dakle, kompletna usluga na jednom mestu!

ili nam pošaljite email na office@izradasajtovapro.com

Zašto da izaberete nas
za izradu sajta i SEO optimizaciju?

Sjajno pitanje! Ukratko odgovor bi bio zato što u izradi sajtova imamo iskustva više od 30 godina, zato što imamo najbolje cene izrade sajtova, zato što je izrada web sajta zasnovana na responsiv web dizajnu mobile friendly u cilju kreiranja web sajtova savremenog izgleda koji se brzo učitavaju i zato što Vaš web sajt prave profesionalni grafički dizajneri i programeri, stručnjaci za SEO optimizaciju sajta koji su posvećeni samo Vama. Zato što se u izradi web sajta najviše trudimo da zadovoljimo svaki Vaš zahtev. Osim izrade web sajta sa velikim zadovoljstvom možemo da Vam ponudimo i niz drugih usluga u cilju napretka Vašeg biznisa kao što su internet marketing, oglasavanje i reklamiranje na Google, Facebook-u, Instagramu po najpovoljnijim cenama, zatim grafički dizajn i štampa reklamnog materijala. Dakle, kompletna usluga na jednom mestu!
ili nam pošaljite email na office@izradasajtovapro.com
Izrada flajera, vizit karti, nalepnica

Profesionalna Izrada Sajtova

Optimizacija Sajtova

Izrada sajtova od 199€ obuhvata kompletnu izradu sajta po sistemu ključ u ruke. U cenu sajta su uključeni: izrada web sajta standardnog korporativnog tipa, sa modernim dizajnom prilagodjenim Vašoj delatnosti, domen i web hosting sa cPanelom na kome možete da koristite više od 400 funkcija. Ukoliko Vam je potrebna izrada sajta sa više zahteva, reklamiranje i oglašavanje na Google, Facebooku, Instagramu i drugim društvenim mrežama, zakažite besplatne konsultacije.

Izrada sajtova za 199€
U cenu izrade web sajta uključena i optimizacija sajta.

Odlična ponuda za izradu sajtova!

NOVO IZ NAŠEG WEB DIZAJN STUDIJA

Pogledajte neke od web sajtova koje smo napravili s ljubavlju

Izrada sajta za IT kompaniju Infolink infolink.co.rs

Izrada sajta za IT kompaniju Infolink infolink.co.rs

Infolink d.o.o. implementira tehnološke inovacije i modernizuje interne procese u organizacijama.

Oslanja se na sopstvene resurse, ICT partnere i najbolje konsultante. Fokus Infolink-a d.o.o. predstavljaju poslovni sistemi iz Srbije i regiona koji prepoznaju potrebu za konstantnim unapredjivanjem poslovanja.

usluge: izrada sajta od 0, optimizacija sajta, registracija domena i hosting usluge

Izrada sajta za obucarsko tasnersku radnju u Beogradu

Izrada sajta za obucarsko tasnersku radnju u Beogradu servismicko.rs

Obućarsko tašnerska radnja Mićko Beograd, Dorćol, nalazi se na adresi Visokog Stevana 31 na uglu sa Dubrovackom ulicom na Dorćolu.

Prevoz autobus 26, tramvaj 2,5,10.

Ova radnja je specijalizovana za popravke kofera. Popraviće Vam i tašnu bilo koje da je marke a koriste najkvalitetniji brend u oblasti rajsferšlusa i potezača. Servis Mićko obavlja takodje obućarske, ključarske i bravarske usluge.

usluge: izrada sajta od 0, optimizacija sajta, hosting usluge

Izrada sajta za medicinski aparat za potenciju VEP

Izrada sajta za medicinski aparat za potenciju VEP vep.rs

Vep je jedinstven medicinski aparat koji je na tržištu 30 godina.
VEP JE POTPUNO NEŠKODLJIV ZA ZDRAVLJE I GODINE MUSKARCA.

Postoji li čarobna formula koja bi omogućila jaču erekciju, duže trajanje odnosa i njegovu učestalost? Takve formule svakako nema, ali na našem tržištu već 30 godina uspešno se prodaje medicinski aparat kojim se sve to postiže za samo pola minuta! Mnogi znaju saznajte i vi! Zasto VEP aparat? Pre svega to je medicinski aparat pomoću kojeg se za pola minuta postigne erekcija i omogućava muškarcu kvalitetan seksualni odnos preporučljiv u trajanju do pola sata pri čemu je učestalost seksualnog odnosa neograničena, sto znači da možete imati seksualni odnos kag god želite i koliko god puta želite!

usluge: izrada sajta od 0, optimizacija sajta, hosting usluge

Izrada sajta za Farbaru M5 Obrenovac <b>farbaram5.com</b>

Izrada sajta za Farbaru M5 Obrenovac farbaram5.com

Potrebna Vam je kvalitetna boja?
Farbara M5 Obrenovac ima veliki izbor boja, lakova, fasadnih sistema, izolacija, molerski alat, sandolin i materijale za fasade, krečenje.

usluge: izrada sajta od 0, optimizacija sajta, hosting usluge

Izrada sajta za Dom za stare Vila Višnjica

Izrada sajta za Dom za stare Vila Višnjica domvilavisnjica.rs

Dom za stara lica Vila Višnjica je licencirani, savremeno opremljeni objekat u Višnjici, Palilula.

Dom za stare Vila Višnjica svim odraslim I starim licima nudi bezbedan i udoban smeštaj u punom komforu.

usluge: izrada sajta od 0, optimizacija sajta, hosting usluge

Izrada sajta za masažu <b>massageonsitebelgrade.com</b>

Izrada sajta za masažu massageonsitebelgrade.com

"Our goal is to help you feel renewed and refreshed, so even if you are staying in Belgrade for a short time, why not use most of every precious moment. Massage treatments range from soft relax massage to strong therapeutic and sport massage. Book a massage for yourself and relax today. Massage Belgrade."

usluge: izrada sajta od 0, optimizacija sajta, hosting usluge

IZRADA SAJTOVA
I INTERNET PRODAVNICA - WEB SHOPOVA
Reklamiranje i oglašavanje na Google, FB, IG

PREPUSTITE NAŠEM STRUČNOM TIMU
IZRADU WEB SAJTA I INTERNET MARKETING

da bi ste Vi mogli da se posvetite Vašem poslu

 • Prilagodljiv dizaјn koji izgleda odlično na svakom uređaјu.
 • Prilagođena izrada sajta Vašem poslovanju.
 • Web sajt napravljen sa naјboljim praksama
  za optimizaciju sajta i rangiranje Google pretrage.
 • Oglašavanje i reklamiranje na Google, Facebooku, Instagramu

Za besplatne konsultacije pozovite nas već danas
065 447 54 01

Izrada sajtova i internet prodavnica
SEO optimizacija sajtova za Google i izrada sajtova

Bez obzira da li prodajete proizvode
usluge ili digitalnu robu, mi ćemo Vam napraviti web shop.

Napravićemo vam sajt sa prodavnicom na internetu koja izgleda odlično, koja je jednostavna za postavljanje i koja će Vam omogućiti da prodajete svuda.

Da li ste znali da 81% odsto kupovine na internetu počinje sa pretragom na Google?
Zato ćemo Vašu prodavnicu pravilno optimizovati za visok rang na pretraživaču. To znači da ćete biti ispred konkurencije, a samim tim imaćete i više potencijalnih kupaca. Rezultati su brzi i lako vidljivi, sa garancijom. 
U okviru kompletne usluge za naše uvažene klijente obavljamo reklamiranje i oglašavanje na Google, Facebooku, Instagramu i drugim društvenim mrežama.
Za besplatne konsultacije pozovite nas već danas
065 447 54 01

IZRADA SAJTOVA NA RATE

Izrada web sajtova sa naprednim performansama i optimizacijom,

U izradi web sajtova za firme pružamo niz usluga kako bi Vaš sajt bio na najvišem nivou.

SEO OPTIMIZACIJA SAJTOVA

Optimizacija sajtova je naša specijalnost. Vaš sajt može da bude u vrhu Google pretrage na dva načina: kroz oglašavanje na Google ili u organskoj pretrazi za šta je zadužena SEO OPTIMIZACIJA SAJTOVA.

Optimizacija sajta za Google je uključena u svaki naš paket. Ukoliko već imate web sajt i želite da se bolje rangira na Google, sigurno možemo da Vam pomognemo u rangiranju. Zakažite odmah besplatne konsultacije.

RESPONSIVAN WEB DIZAJN

Izrada sajta i standardnog  i naprednog se zasniva na modernom responsivnom web dizajnu mobile fiendly, zahvaljujući kome će Vaš web sajt odlično izgledati na svim uredjajima, na desktopu, tabletu i mobilnom telefonu.

GOOGLE OGLAŠAVANJE

Kao Google partner u mogućnosti smo da samo nekoliko časova a odmah nakon izrade sajta obezbedimo da se Vaš sajt pojavi na vrhu pretrage na Google. Osim reklamiranja i oglašavanja na Googlu, pružamo kompletne usluge ključ u ruke; reklamiranje i oglašavanje na Instagramu, Facebook-u, YouTube po povoljnoj ceni. Za reklamiranje na internetu kod nas ne postoje donji limiti. Pozovite nas za konsultacije.

REGISTRACIJA DOMENA

U mogućnosti smo da našim uvaženim klijentima pružimo kompletnu uslugu registracije domena za samo nekoliko časova. To mogu da budu nacionalni domeni kao što su .rs, .co.rs ili internacionalni domeni kao .com .net .online itd. Garantujemo za najpovoljnije cene domena na tržištu, upitajte nas za cenu domena koji Vas interesuje. Proverićemo za Vas da li je slobodan i obaviti kompletnu registraciju za Vas.

Web hosting cPanel 4,9€/mes

Web hosting u našoj ponudi je najviših performansi, pouzdan, brz i siguran. U ponudi je cPanel sa 400 funkcija a uz svaki paket je i SSL sertifikat za bezbednost Vaših informacija i Vaših klijenata. U korišćenju web hostinga naše ljubazno i stručno osoblje je Vama na usluzi 24/7. Performanse web hostinga i sve funkcije na njemu prilagođavamo Vašim potrebama, javite nam se za konsultacije.

PODRŠKA 24/7

Tim naše podrške čine izuzetno ljubazni ljudi koji se retko sreću, koji će saslušati i rešiti svaki Vaš problem. Ujedno su i izvrsni stručnjaci. Našim klijentima je podrška dostupna 24h/7.

IZRADA SAJTOVA CENA

Cene izrade sajta su date okvirno
i mogu zavisno od potreba da se posebno dogovaraju

Kod nas ne plaćate održavanje sajta

Nakon izrade i postavljanja sajta, sitnije izmene na sajtu obavljamo gratis a u slučajevima kada se radi potpuno nova celina, vrednost radova se konkretno dogovara samo za taj posao.

 • STANDARDNA IZRADA SAJTA
  KLJUČ U RUKE
 • od 10€/mesečno ili 199€ zauvek
 • Cena se odnosi na kompletnu izradu web sajta
 • Bez skrivenih troškova
 • U cenu su uključeni: Zaseban Web Hosting cPanel
 • Registracija domena npr. ImeVaseFirme.Rs
 • Kreiranje E-mail adresa profesionalnog izgleda
  npr. info@ImeVaseFirme.Rs
 • Redovno održavanje i update servera
 • Administracija hostinga
 • Profesionalan lektorski pregled
 • Profesionalna obrada fotografija
 • Do 6 kompletiranih stranica
 • Responsivan dizajn
  mobile friendly
 • Osnovna SEO optimizacija sajta
 • Atraktivan web dizajn
  prilagođen poslovanju
 • Video, slajder, galerija
 • Kreiranje kontakt formulara
 • Google Mapa
 • Kreiranje sistema
  Moje preduzeće na Google
 • Blog, funkcionalan
  jednostavan za ažuriranje i novosti.
 • SSL sertifikat za bezbednost i zaštitu
 • ZAKAŽITE BESPLATNE KONSULTACIJE
 • IZRADA SAJTOVA PRO
  KLJUČ U RUKE
 • od 30€/mesečno ili 399€ zauvek
 • Cena se odnosi na kompletnu izradu web sajta
 • Bez skrivenih troškova
 • U cenu su uključeni: Zaseban Web Hosting cPanel
 • Registracija domena npr. ImeVaseFirme.Rs
 • Kreiranje E-mail adresa profesionalnog izgleda
  npr. info@ImeVaseFirme.Rs
 • Redovno održavanje i update servera
 • Administracija hostinga
 • Profesionalan lektorski pregled
 • Profesionalna obrada fotografija
 • Do 10 kompletiranih stranica
 • Responsivan dizajn
  mobile friendly
 • Osnovna SEO optimizacija sajta
 • Atraktivan web dizajn
  prilagođen poslovanju
 • Video, slajder, galerija
 • Blog, funkcionalan
  jednostavan za ažuriranje i novosti.
 • Kreiranje kompleksnijih kontakt formulara
 • Google Mapa
 • Kreiranje sistema
  Moje preduzeće na Google
 • SSL sertifikat za bezbednost i zaštitu
 • Dodavanje dinamičkih interaktivnih programerskih sadržaja
 • ZAKAŽITE BESPLATNE KONSULTACIJE
 • IZRADA SAJTOVA GOLD
  NAPREDNA IZRADA SAJTA
 • od 60€/mesečno ili 599€ zauvek
 • Cena se odnosi na kompletnu izradu web sajta
 • Bez skrivenih troškova
 • U cenu su uključeni: Zaseban Web Hosting cPanel
 • Registracija domena npr. ImeVaseFirme.Rs
 • Kreiranje E-mail adresa profesionalnog izgleda
  npr. info@ImeVaseFirme.Rs
 • Redovno održavanje i update servera
 • Administracija hostinga
 • Profesionalan lektorski pregled
 • Profesionalna obrada fotografija
 • Do 20 kompletiranih stranica
 • Responsivan dizajn
  mobile friendly
 • Napredna SEO optimizacija sajta
 • Atraktivan web dizajn
  prilagođen poslovanju
 • Video, slajder, galerija
 • Blog, funkcionalan
  jednostavan za ažuriranje i novosti.
 • SSL sertifikat za bezbednost i zaštitu
 • Dodavanje dinamičkih interaktivnih programerskih sadržaja
  kao što su booking, napredna contact forma
 • Mogućnost kreiranja i dodavanja posebnih programerskih rešenja.
 • Google Mapa
 • Obuka za samostalno ažuriranje sajta
 • Mogućnost multijezičkog sajta sa profesionalnim prevodom
 • Kreiranje i vođenje sistema
  Moje preduzeće na Google
 • Kreiranje i vođenje Google Ads kampanje
 • Održavanje sajta gratis
 • ZAKAŽITE BESPLATNE KONSULTACIJE

Mi smo licencirani predstavnik vodeće svetske kompanije za web development za Srbiju i našim uvaženim klijentima možemo da ponudimo više od 200 izutenih modela, šablona, templejta za sve delatnosti, koje po Vašoj želji možemo u potpunosti da prilagodimo Vašim potrebama. Za ovu ponudu možete da nas kontaktirate telefonom ili emailom.

Bez obzira na to da li Vam je potreban korporativni sajt, web portal ili reklama na društvenim mrežama sigurni smo da možemo za Vas da učinimo sve što postoji u svetu web dizajna i developmenta, grafičkog dizajna i internet marketinga.

Kako funkcioniše kod nas izrada sajtova?
Kada izaberete plan koji vam odgovara i zakažete besplatne konsultacije, razgovaraćemo o Vašoj viziji i ciljevima web sajta. Predložićemo Vam moderan dizajn koja odgovara vašoj delatnosti. Vi jednostavno dajete sadržaj i slike; mi se bavimo svim ostalim. Ako nemate slike, nema problema. Možemo da ubacimo profesionalne slike koje će savršeno odgovarati izradi sajta za Vas. Pravimo web sajt koja odgovara vašem stilu, kao i vašim potrebama. Osnovni web sajt može da bude gotov za 3 do 5 radnih dana a napredni sajtovi zahtevaju nešto duže vreme najčešće 7 dana do 3 nedelje.
Izrada sajtova i optimizacija
Google oglašavanje i reklamiranje

Google oglašavanje i reklamiranje

Facebook oglašavanje i reklamiranje

Facebook oglašavanje i reklamiranje

Adobe Gold Partner

Adobe Gold Partner

Instagram oglasavanje i reklamiranje

Instragram oglašavanje i reklamiranje

YouTube oglašavanje i reklamiranje

YouTube oglašavanje i reklamiranje

Web hosting sa cPanelom najbolja cena

Web hosting sa cPanelom najbolja cena

Pozovite nas za besplatne konsultacije
065 4475 401

Daćemo Vam odmah optimalnu besplatnu procenu oglašavanja
za Vaš sajt i Vaše ključne reči

Informacije o našoj izradi sajta i SEO optimizaciji

Obavljamo sve poslove za izradu sajtova, kao i redizajn, održavanje i popravke sajtova.

Takodje, pružamo kompletne kompletne usluge u digitalnom marketingu, Facebook Ads, Instagram Ads i Google Ads.

Naša specijalnost je SEO optimizacija sajtova za visoko rangiranje sajtova na Google pretrazi.

Usluga izrade sajta je kod nas kompletna i obuhvata sledece usluge:
- Strateško planiranje web sajta i internet marketinga
Kompletne hosting usluge sa cPanelom i administracija hostinga
- Registracija nacionalnih i internacionalnih domena

- Izrada web sajta i obuka za samostalno ažuriranje
- povezivanje sajta sa hostingom
- Postavljanje sajta na internet
- Odrzavanje web sajta
- SEO optimizacija sajta
- Reklamiranje sajta na Google
- Reklamiranje i oglašavanje na Facebooku
- Reklamiranje i oglašavanje na Instagramu
- Redizajn i popravke na postojećim web sajtovima
- Programiranje aplikacija na web sajtovima

Izradu sajtova obavljamo profesionalno i po najpovoljnijim cenama u Srbiji, sa garancijom.

Nalazimo se u centru Beograda, u samoj Skadarliji, Skadarska 7
Hajde da pričamo o Vašoj idealnom web sajtu.
Razgovarajte sa jednim od naših dizajnera da bi smo napravili web sajt koji zaista odražava Vašu viziju. Jednostavno unesite Vaše ime, email i broj telefona i u najkraćem mogućem roku ćemo Vam se javiti.
Vaša kontakt e-mail adresa
Drag and drop files here or Browse
Ovo polje nije obavezno. Ako želite, možete nam poslati sliku ili neku drugu datoteku. Dozvoljena je jedna datoteka do 256 MB. Za sva druga pitanja kontaktirajte našu podršku.